Aurinkoinen tervehdys!

Tämän lukuvuoden viimeisiä viikkoja viedään! Jo perinteeksi muodostunut Vappukonsertti on onnistuneesti ohi ja taas saan vaan ihmetellä ja olla ylpeä siitä, miten rohkeita ja lahjakkaita opiskelijoita täällä meillä Viitasaarella on. On ilo opettaa heitä 😊.

 

Apulaisrehtorimme Marjaana oli jälleen vappukonsertissa kameran kanssa valppaana, alla muutamia kuvia Mus5 porukan esiintymisestä.  Esiintyjien kanssa sovittiin, että pukeudutaan matkailuteeman mukaisesti, hellevaatteisiin jne. Sää ei kuitenkaan suosinut pukeutumistamme, joten hellevaatteiden kaveriksi useampikin meistä oli laittanut neuletakkia sun muuta lämmikettä. Perus.

 

image

 

Onnistuuko hellehuijaus tässä paremmin?

 

image

 

Nyt vielä opetellaan ja hiotaan esityskappaleet yo-juhlaan, sitten on tämä lukuvuosi taputeltu valmiiksi. Ensi lukuvuodelle onkin tulossa paljon uutta lukiomme musiikin opetukseen, kun uudet, uunituoreet ja vielä suunnitteluasteella olevat musiikinkurssit pärähtää käyntiin niin musiikkilinjalaisille kuin muillekin, jotka niitä kursseja valitsevat 😊

 

-satu