”Ja nyt ei sitten naureta!”

..käsky kävi osaltani viime viikolla taas useampaankin otteeseen. Mutta kuten mukana olleet ja sivusta seuranneet hyvin tietävät, olin itse jälleen se, joka repeilin eniten. Ai mitä, missä ja miksi? No, me tehtiin tänä syksynä uusi esittelyvideo musiikkilinjalle.

Video jatkaa viimevuotista linjaansa, ja olin suunnitellut sen kohtauksien raamit etukäteen valmiiksi. Raamit saivat sisältöä musiikkilinjalaisten suunnitellessa repliikkejä ja tapahtumia. Yksi vaatimus minulla esittelyvideolle oli: triangeli oli pakko saada mukaan. Koko homma saatiin purkkiin oikeastaan kahden iltapäivän aikana. Ihan huikean hienoa työskentelyä koko porukalta! Editointivaiheessa sen sijaan… noh, sanotaan vaikka, että pääni kääntyy jo. Verenkierto hartioissani palautunee viikon sisällä. Videon pääsee näkemään tästä .

Sanoin musiikkilinjalaisille, että tärkeintä tässä meidän projektissa on itse tekeminen, ei niinkään lopputulos. Nauruntyrskähdyksistä, räkätyksistä ja kikatuksista päätellen projekti oli oikein onnistunut! Linjalla on ihan mahtavaa, rohkeaa ja heittäytyvää porukkaa, joilla on loistava huumorintaju :) . En voisi olla ylpeämpi. Lisälinkkinä laitan vielä otoksia kohtauksista, jotka eivät ihan menneet otsikon mukaan, mutta kertovat paljon tekoprosessista: tässä, olkaapa hyvät (mukana myös jotain, jota löysin viime vuoden kätköistä…).

Ensi vuoden videota alettiin  jo ideoida.. apua :D!

Syysterkuin: satu