Syksyn satoa

Taas on uusi lukuvuosi hyvässä vauhdissa, syyslomaan on aikaa enää muutama viikko. Syksy lähti käyntiin kesäteatterireissulla Lappajärvelle, jossa pääsimme näkemään Rakkauden autokorjaamo -esityksen. Kaunis ympäristö ja ammattitaitoiset näyttelijät ja muusikot saivat nuoret viihtymään hienosti :)

Tämän vuoden esittelyvideo on kooste kuvista vuosien varrelta. Täältä löytyy myös lisää kuvia reissultamme.

Esiintymässäkin ollaan ehditty käydä, tällä kertaa 1. ja 2.vt opiskelijoiden kanssa. Syyskuussa pidettiin pidempi konsertti Päiväkeskuksella, jossa soitettiin ja laulettiin vanhoja ikivihreitä senioreiden iloksi, lokakuussa käytiin esittämässä saman porukan kanssa pari kappaletta Areenalla vanhusten viikon tapahtumassa.

1C0BE2E3-6CD7-454E-9C9A-9C5A1B913750

Lisää esiintymisiä on tulossa varmasti roppakaupalla kun joulu lähestyy. Mutta sitä ennen Ville Pusa tulee pitämään opiskelijoillemme biisipajan syysloman jälkeen :) . Edellinen paja sai opiskelijoistamme niin positiivisen vastaanoton ja palautteen, että on mahtavaa saada Ville taas meille opettamaan!

Syyslomaa odotellen
-satu