Maaliskuun räntäsään kuulumisia

Yhteishaku lukioomme on tehty ja ensi syksynä meillä aloittaa näillä tiedoilla 33 uutta opiskelijaa, joista 10 aloittaa musiikkilinjalla. Ihan mahtavaa! Ensi kuulle on suunnitteilla kansanmusiikin sävellys-, sanoitus- ja sovituspajapäivä vierailevan opettajan, itseasiassa entisen oppilaani Tuulin, johdolla. Ihana huomata, miten musiikki jää elämään entisille oppilailleni ja joillekin siitä tulee ihan ammattikin.

Tulevaa elokuun koulunaloitustakin olen jo ehtinyt miettimään, kun Lappajärven kesäteatterista tuli sähköpostia, jossa mainostettiin tulevan kesän kesäteatteriohjelmistoa ja pyydettiin tulemaan taas lukiolaisten kanssa paikan päälle. Lavalla heiluu taas tuttuja ja tulossa on kuulemma taas hauska esitys, joten eiköhän me taas porukka saada kasaan reissulle :).

Kesää kohti!

-satu