Koronakevät

Tämä kevät onkin edennyt eri tavalla kuin mitä suunniteltiin. Villen populaarimusiikin työpaja siirtyi hamaan tulevaisuuteen, yhteissoiton esiintymiset ja muut ovat muuttaneet muotoaan. Opiskelua ei kuitenkaan olla lopetettu, vaan zoomin kautta olemme keksineet uusia tapoja tehdä yhdessä musiikkia. Bandlabiin on syntynyt linjan ykkösten kanssa yhteissoittoversio Kevät-kappaleesta. Samalla ihan varmasti jokainen meistä oppi rutkasti äänittämiseen liittyvistä asioista. Kesäyö-kappale on jo saanut pohjia, lisää valmistuu loppukevään aikana. Musescorea opetellaan muulloinkin käyttämään, ja tekemään omia sovituksia, nyt tänä keväänä opetus tapahtuu vaan zoomin kautta.

Paljon siis on mahdollista, kun hyppää rohkeasti kokeilemaan ja opettelemaan uusia ohjelmia ja tapoja tehdä työtä :)

Jussinalle ja piano

-satu