Yhteistyökuvioita

Tänä lukuvuonna olen ollut yhteistyössä musiikkilinjan osalta muutamaan suuntaan Viitasaaren ulkopuolellekin. Syksyllä aloitettiin yhteistyö Konserttikeskuksen kanssa. Tuuletar tuli pitämään kansanmusiikkihenkisiä konsertteja kaikille ikäluokille, eskareista abeihin, koulukeskukseemme ja samalla reissulla he pitivät musiikkilinjalaisille beatboxaus-kurssin.

Tammikuussa yhteistyö Konserttikeskuksen kanssa jatkui sävellystyöpajalla musiikkilinjan 2. ja 3. vuositason opiskelijoille. Ville Pusa tuli Helsingistä saakka pitämään opiskelijoillemme upean ja inspiroivan päivätyöpajan, jonka päätteeksi jokaisella ryhmällä oli kappale esitettäväksi. Opiskelijoilta saamani palautteen mukaan työpaja oli todella onnistunut ja samanlaisia toivottiin pidettäväksi jatkossakin. Paikalliseen lehteenkin päästiin, kun Jaana R. teki työpajasta jutun.

IMG_1161

Huhtikuussa yhteistyökuviot vei 2. ja 3.vt opiskelijoita kanssani Jyväskylään tutustumaan musiikin jatko-opintomahdollisuuksiin. Oli mukavaa kuljettaa opiskelijoita omia vanhoja opintopolkuja pitkin tutustumaan jamkin ja yliopiston tarjoamiin mahdollisuuksiin. Yliopistolla pääsimme heti tekeillä olevan musiikkipelin testiryhmäksi, eli oli meistä hyötyäkin :). Lisäksi kävimme Gradialla, jossa pääsimme kuuntelemaan näyttökonserttia. Reissu jäi varmasti monelle opiskelijalle mieleen paremmin kuin jos olisin itse luennoinut koululla aiheesta.

IMG_1177

IMG_1178

IMG_1180

Lukuvuosi on ollut mukavan tapahtumarikas. Toivottavasti tulevina vuosinakin yhteistyökuviot jatkuvat näin sutjakkaasti :)